16/5/10

MAREA DE LLETRES QUE MAREGEN. Coia Valls

Editorial: Barcanova
Pàgines: 58
Com un joc, com per art de màgia, l’actriu i escriptora Coia Valls vol acostar als més petits a fascinant món de les lletres i la lectura. Gràcies a la seva imaginació i també a les il·lustracions de Susana del Baño, Coia Valls demostra als primers lectors a Marea de lletres que maregen, que les lletres es fan i es desfan, juguen i formen paraules per ser llegides.
La “senyo” ha explicat a classe que les paraules es fan amb lletres i que l’ordre en què les col·loques és molt important....
Amb aquest toc màgic i també poètic, el protagonista d’aquesta història, en Liu ens demostra el poder que tenen les lletres. Si les barrejem o marejem, podrem formar noves paraules.
En Liu ens seguirà oferint més històries properament que de ben segur, serviran perquè els més petits gaudexin d’una bona lectura i al mateix temps que aprenen coses gràcies al seu acurat tractament.
Coia Valls ha publicat relats als llibres col·lectius a “Dansa de blaus”, a Narracions breus, El pasaje de Lucía, Fer-te meva, una obsessió, 10×10 microrelats.
A la tardor d’aquest 2010 es publicarà la seva primera novel·la per adults amb el títol de La Princesa de Jade (Columna/Suma de letras)