6/11/10

CADA SET ONADES, LA SEGONA PART DE L'ÈXIT DE CONTRA EL VENT DEL NORD.

Cada set onades / Cada siete olas
Daniel Glattauer
Campana / Alfaguara.
248 pàgines.

«Com hem de continuar, Leo? – Igual com ara.
Cap a on? – Cap enlloc. Només continuar. Tu vius la teva vida.
Jo visc la meva. I la resta, la vivim junts.»
Després de l`èxit de Contra el vent del nord, Daniel Glattauer ens ofereix la segona part d’una història que ha captivat a molts lectors arreu del món.

La història d’amor entre l’Emmi Rothner i en Leo Leike i la seva relació via correu electrònic ha estat una de les històries més llegides dels darrers messos.
Enamorar-se perdudament per correu electrònic malgrat no haver-se vist mai, sembla ser que ha agradat i força i per aquest motiu es publica ara Cada set onades, la segona part de la història.
En aquesta segona part en Leo Leike torna de Boston després de gairebé un any. A casa l’esperen els missatges de l’Emmi Rothner. Tots dos s’adonen que els seus sentiments encara són vius. Potser s’haurien de trobar d’una vegada. Però en Leo té una altra parella i l’Emmi continua casada.


Qui és qui a Cada set onades?

Emmi Rothner: Dissenyadora de pàgines Web, casada amb un concertista de piano més gran que ella que té dos fills de la seva primera dona. La sòlida vida familiar d'Emmi va trontollar en el primer dels llibres; en aquest, li ha arribat l'hora de preguntar-se què és la felicitat, i d'atrevir-se a experimentar-la.

Leo Leike: Psicòleg del Llenguatge, col·labora amb la Universitat i treballa també al sector privat. Després d'una estadaestança als Estats Units ha tornat a Europa amb una bella nord-americana, convençut que ha deixat enrere la seva frustrada relació amb Emmi. Tanmateix, la tornadavolta a Europa no serà tan fàcil com s'imagina.

Pamela:
Noia nord-americana que ha decidit traslladar-se a Europa amb Leo. No es troba de gust a la seva nova llar i quan Leo li explica la història amb Emmi, decideix marxar definitivament.

Bernhard
Rothner: El marit d'Emmi. Era el seu professor de piano i quan va perdre la seva esposa va trobar en ella la companya perfecta amb qui portar una vida harmònica en companyia dels seus fills. Ha descobert les cartes entre Leo i Emmi i és la raó que no arribin a veure's al primer llibre. El seu paper en aquesta segona part és molt més reduït.

Cada set onades promet ser un nou èxit de Daniel Glattauer, amb una nova història que captivarà de nou a molts lectors.

3 comentaris:

maria ha dit...

Ostres!Ara si que m'has deixat sorpresa.No sabia que hi havia una segona part.Que bé!

In ha dit...

Si el primer llibre el vaig "devorar" aquest em sembla que va pel mateix camí!! l'espero amb candeletes

Judit ha dit...

Jo també l´espero!