22/11/10

ISABEL-CLARA SIMÓ PREMI JOANOT MARTORELL AMB "AMOR MEVA".

Amor meva, d’Isabel-Clara Simó narra la vida d’una nissaga de dones liberals a través de quatre generacions de mares i filles d’una mateixa família.

Isabel-Clara Simó segueix engreixant el seu currículum literari amb més guardons. El darrer ha el Premi Joanot Martorell amb la novel·la Amor meva.
Isabel-Clara Simó ens endinsa en la nissaga de quatre generacions de mares i filles; des de la besàvia Rut fins a la jove Dèbora, passant per la Regina i la Pat. Totes elles formen part de la família Valleriola han hagut de lluitar amb determinació i valentia per fer-se un lloc al món.
Les desavinences amb els temps i l’època que els ha tocat viure les han marcades des del naixement, i per mantenir la pròpia identitat i viure lliurement sovint han hagut de rebel·lar-se, amagar els seus orígens i fins i tot la seva vertadera sexualitat.
Des de la Barcelona de principis del segle XX fins al París dels anys seixanta o el Londres actual, són els escenaris de la nova novel·la d'Isabel-Clara Simó.

L'editorial Edicions 62 publicarà la novel·la el 25 de novembre.

1 comentari:

Anònim ha dit...

¿I ningú no es pregunta com és que un original literari que ha anat a un premi també és a l'editorial que el publica (G62) i al cap de vuit dies ja surt al carrer? Mirem per exemple el lobby de 62 al jurat: Adolf Beltran, Miquel de Palol, Pilar Beltran, Ignasi Mora i Josep Maria Castellet. Els premis institucionals estan subvencionant l'editor.