15/4/10

LES BRUIXES D'ARNES. David Martí

Editorial: Edicions 62
Pàgines: 312

“En nom del poder dels cinc elements, del Foc, de l’Aigua, de la Terra, de l’Aire i de la Fusta. En nom del Pare Sol i la Mare Lluna, en nom dels Elements Sagrats de la Natura, deesses de l’antiguitat, us demano humilment que aquesta nena es converteixi en la nostra llum…”
L'àvia Magdalena, experta llevadora i ferma defensora dels poders benèfics de la natura, ha volgut donar la benvinguda a la seva néta amb una antiga pregària. La seva filla Maria dona llum a la seva primera filla, la Lluna.
En el moment de nèixer la seva mare i la seva àvia fan un ritual que s’ha repetit de generació a generació amb totes les seves avantpassades. Però el vell mossèn ha escoltat les paraules i ha vist el ritual i està disposat a arribar on sigui per acabar amb aquesta suposada heretgia. Les acusacions de bruixeria s'ha estès i la Lluna serà iniciada en la força dels elements de la natura per la Maria i per un text misteriós, el Llibre de les Essències, un compendi de tots els coneixements màgics i naturals que al llarg dels segles ha passat de generació en generació.
La Lluna i a la Maria hauran de protegir aquest llibre secret i continuar la cadena, per molt que en la seva fugida a Barcelona corrin el risc d’acabar cremades a la foguera.
La bruixeria ha omplert pàgines i pàgines de la història i també de la literatura.Ara David Martí debuta amb Les bruixes d’Arnes i ens acosta al segle XVI per viure una història on la bruixeria hi és present.
Si voleu llegir els primer capítols cliqueu aquí