20/4/10

LES RECOMANACIONS DE SANT JORDI 2010: NO-FICCIÓ

A l’espai de no ficció podem incloure tot un seguit de novetats que destaquen per la seva gran varietat temàtica.
Els articles de Roberto Saviano (Empúries)a La bellesa i l’infern i els de l’escriptor Quim Monzó a 'Esplendor i glòria de la Internacional Papanates (Quaderns Crema), són sense cap mena de dubte una molt bona opció.
Salvador Macip a Les grans epidèmies modernes (Campana/Destino) recull tot el que sabem sobre les epidèmies i pandèmies. Salvador Macip intenta donar resposta a qüestions com:És útil i segura la vacuna de la grip?, Es podrà aconseguir una vacuna eficaç contra la sida?. Les respostes les obtindrem en aquest llibre.
El món de la televisió també te el seu espai i Toni de la Torre a Las series que no me dejan dormir (Now books) ens ofereix una mostra de quines són les sèries de televisió més importants del moment. El món del periodisme és analitzat a Periodistas o lacayos (Meteora) pel periodista José Luis Caballero.
Si us agrada llegir les històries de misteri i a més voleu caminar una estona, Fantasmes de Barcelona (Angle) de Sylvia Lagarda Mata us mostrarà els indrets amb més misteri de la capital catalana
Per últim un llibre protagonitzat per un gat anomenat Dewey (Ara llibres/ Suma) i que a L’illa dels llibres ha estat molt protagonista aquest any.

3 comentaris:

Salvador Macip ha dit...

Moltes gràcies per afegir el meu llobre a la llista!

Mireia ha dit...

Magnífica la tasca de recomanacions que feu aquests dies!
Al meu blog també n'hi ha unes quantes.

Anònim ha dit...

Si! L'ILLA DE LLIBRES, es el vademecum pels amants dels llibres.
Ets ùtil.Mònica