6/4/10

VIATGE D'ANADA I TORNADA. Gerard Piqué

Editorial: Edicions 62
Pàgines: 162

El defensa del Barça, Gerard Piqué publica Viatge d'anada i tornada on repassa repassa la seva trajectòria esportiva. Escrit pel propi jugador ens parla dels seus inicis com a jugador del Barça i del seu fitxatge pel Manchester United i la seva tornada al Barcelona, amb la qual ha guanyat ja sis títols oficials.
Els beneficis del qual aniran destinats a Unicef i a la Fundació Talita
Podeu llegir un fragment del llibre:

«És increïble quan em paro a pensar i recordo que, quan tenia deu o onze anys, esperava a la llotja del Camp Nou la sortida dels jugadors després del partit. Eren els meus ídols. Sortien el Figo, el Luis Enrique, el Pep, etc., i tenia la sensació que eren intocables. Els veia passar i no gosava dir-los res.
En canvi, ara m’adono que sóc on eren ells i que tots els jugadors que els nens idolatren són els meus companys de vestidor i els meus amics. De petit, formar part d’aquell vestidor era un somni que ara, anys més tard, s’ha fet realitat.
La història d’aquest somni que s’ha fet realitat és la història que us vull explicar en aquest Viatge d’anada i tornada.
Un llibre que he escrit jo mateix perquè vull que em conegueu tal com sóc i que compartiu amb mi les situacions i els sentiments que he viscut en aquest intens viatge que ha estat la meva carrera com a futbolista i com a persona.»