25/10/10

ABRÁZAME, OSCURIDAD, NOVEL·LA NEGRA AMB DENNIS LEHANE.

Abrázame, oscuridad.
Dennis Lehane
Rba
425 pàgines.

Denis Lehane, autor de Mystic River i Shutter Island per citar dues novel·les que han estat adaptades i amb èxit a la gran pantalla, ha tornat amb Abrázame, oscuridad.
Lehame ens ofereix una nova investigació dels detectius Kenzie i Gennaro.

Situada a Boston els dos detectius hauran d’investigar un cas d’assejatment però que a mida que les investigacions avancen les coses no són el que semblen.
L’ultim client és una important psiquiatra de Boston que està aterroritzada al saber que el seu fill és perseguit per un violent grup d’irlandesos i te por de les possibles represàlies de la màfia irlandesa, quan apareix crucificat el cadàver d'una dona. Recordant un cas similar ocorregut al mateix barri obrer de Dorchester, a Boston, Kenzie acudeix a un policia retirat que va estar relacionat amb la investigació. D'aquell brutal crim i d'altres similars va ser acusat un assassí en sèrie, que porta des de llavors, vint anys, a la presó.
Abrázame, oscuridad és el segon lliurament de la sèrie protagonitzada pels investigadores privats Kenzie y Gennaro.
Les novel·les de Lehane estan situades en la seva majoria a Boston i les seves històries retraten la vida de grups immigrants o marginats de la ciutat. El pes de la religió, en el seus personatges, en aquesta cas la catòlica és un dels altres punts destacats de les seves novel·les.

2 comentaris:

Noemí ha dit...

valdrà la pena llegir-lo. Anotat a l'agenda!

Mònica ha dit...

El llibre "Mystic River" ès inolvidable!