15/10/10

TORNA GERONIMO STILTON AMB UNA NOVA AVENTURA AL REGNE DE LA FANTASIA.

Dimarts 19 d'octubre els seguidors de Geronimo Stilton podran gaudir d'una nova aventura de ratolí més famós del moment amb El cinquè viatge al Regne de la Fantasia (Estrella polar/Destino)

Les aventures de Geronimo Stilton s’han convertit en tot un fenòmen editorial. Molts joves han aconseguit gaudir de la lectura gràcies a les històries d’aquest ratolí.
El proper 19 d’octubre es publicarà el Cinquè viatge al Regne de la Fantasia. Stilton és escriptor i periodista, director de L’Eco del Rosegador, el diari més venut de Ratalona, la capital de l’Illa dels Ratolins.
Al cinquè viatge al Regne de la Fantasia la història arrenca en el moment del rapte de la Gaja, la Fada de la Terra i germana de Floridiana i el Volcà de Foc ha tornat a explotar. El bosc, les fades i el Regne està en perill. Comença una nova aventura a través de nous regnes i obscures criatures de la mà de Geronimo Stilton.
El cinquè volum també compta amb olors i en aquesta ocasió en son 3 perfums; perfum de llibre, del amor verdader i una pudor misteriosa...
La publicació d’aquest nou volum coincideix amb el milió d’exemplars venuts només en català dels llibres de Geronimo Stilton.
La clau del seu èxit han estat unes històries plenes d'aventures i el seu llenguatge directe amb una la lectura molt amena i dinàmica gràcies a la gran quantitat d’il·lustracions en clau d’humor i els jocs tipogràfics que acompanyen el text; i el seu protagonista, tot i ser un adult, és molt proper als nens. L'editora responsable de l'àrea Infantil & Juvenil del Grup 62, Patrizia Campana analitzava per a L'illa dels llibres, l'èxit d'aquest ratolinet en un entrevista que podeu segui en aquest enllaç.