6/10/10

QUI GUANYARÀ EL NOBEL DE LITERATURA? LES APOSTES JA HAN COMENÇAT!.

Cormac McCarthy, Ngugi wa Thiong'o i Peter Nadas principals candidats per rebre el Premi Nobel de literatura 2010.

Demà a les 13.00 sabrem el nom del guanyador del premi Nobel de literatura 2010. De moment tot són apostes i els grans favorits són Cormac McCarthy, Ngugi wa Thiong'o i Peter Nadas segons la casa d’apostes Ladbrokes.com.
És important saber els favorits d’aquesta casa d’apostes perquè en els darrers anys l’autor més ben situat ha aconseguit finalment el guardó.
L’any passat va ser Hertha Muller, una autora desconeguda per la majoria de lectors. Per aquest motiu les possibilitats de Cormac McCarthy, autor de excel·lents novel·les com La carretera o Meridià de sang, de guanyar el Nobel són més aviat poques.
Per aquesta raó el més ben situat és el kenià Ngugi wa Thiong'o, tot i que en les darreres hores s’ha situat al capdavant dels favorits l’escripor Peter Nadas.
També tenen possibilitats l'ausralià Gerald Murnane, el poeta argentí Juan Gelman, Ko Un, Adonis, Les Murray i el japonès Haruki Murakami
La resposta la sabrem demà a les 13.00 quan l’academia sueca faci públic el nom del guanyador.

2 comentaris:

marta (volar de nit) ha dit...

Té possibilitats el Murakami???

L'illa dels llibres ha dit...

cap perquè es tracta d'un autor ja consolidat. Norlament els autors que solen ser coneguts internacionalmen i que triomfen no solen rebre el guardó. Malgrat tot, Marta, crec que Murakami es mereix el premi co també Cormac McCarthy