27/10/10

JORNADA DE NOVEL·LA NEGRA A VILADECANS.

L'Atrium de Viladecans acull avui dimecres una jornada sobre la novel·la negra i policíaca amb autors i especialistes del gènere. L'acte comptarà amb la presència de Philip Kerr, Lorenzo Silva, Marc Pastor i Teresa Solana.

L'acte de Viladecans s'emmarca en la programació del festival de novel·la policíaca ‘Getafe Negro’.
Els actes començaran a les 18.00h amb una taula rodona sota el títol ‘El crim en català’, moderada per la periodista especialitzada Rosa Mora on participaran els escriptors; Teresa Solana i Marc Pastor, tots dos guanyadors del ‘Premi Crims de Tinta’; Carlos Zanón, premi Brigada 21 a la millor primera novel·la negra del 2009, i Josep Torrent, Premi Ferran Canyameres.
La jornada es completa a les 19.30h, amb una conversa titulada ‘El germen de la violència’, entre els escriptors Lorenzo Silva i Philip Kerr. En aquesta conversa es vol reflexionar sobre les fisures obertes a la societat que condueixen a la corrupció humana. Lorenzo Silva és autor de moltes novel·les del gènere i autor entre d'altres d'El alquimista impaciente guanyadora del Premi Nadal l’any 2000.
Per la seva part, Philip Kerr, guanyador del Premi Novel·la Negra RBA del 2009 amb la novel·la Si los muertos no resucitan.
També és autor de de les novel·les El infierno digital, Una investigación filosófica, Carga Mortal, Esaú, El segundo ángel i la trilogia “Berlín Noir”, que protagonitzades per l'investigador privat Bernie Gunther ha convertit a Kerr en un dels escriptors destacats del gènere.
Els actes són gratuïts.