4/10/10

UN PAS EN FALS DE HARLAN COBEN.


Un paso en falso
Harlan Coben
Rba
349 pàgines.

Harlam Coben és tota una institució de la novel·la negra actual. Coben ha aconseguit els premis més importants del gènere com el Edgar Award, Shamus Award, l’Anthony Award i el passat mes de setembre va guanyar amb la novel·la Live wire, el Premio Internacional de novela negra que cada any convoca l’editorial Rba.
Malgrat no ser un autor molt conegut a casa nostra ha venut més de quaranta milions d’exemplars arreu del món de les seves novel·les.
L’editorial Rba està recuperant bona part de l’obra de Harlam Coben. La darrera que recuperat és Un paso en falso amb el detectiu Myron Bolitar.
A Un paso en falso (Rba) Myron Bolitar rep un encàrrec molt especial: protegir Brenda Slaughter,una fulgurant estrella del bàsquet, la vida del qual sembla córrer perill. Rep amenaces telefòniques anònimes, i el seu pare ha desaparegut misteriosament, deixant buits els comptes bancaris. Aviat Bolitar es veurà immers en un conflicte d'interessos que esquitxa les principals famíliesde Nova Jersey, inclòs un candidat a governador.
L'editorial Rba publicarà el proper mes de novembre Live wire de Harlam Coben, novel·la guanyadora de la IV edició del Premio Internacional de Novela Negra.