4/10/10

MARC PASTOR PUBLICARÀ EL 21 D'OCTUBRE L'ANY DE LA PLAGA.


L'escriptor Marc Pastor, autor de La mala dona i Montecristo publicarà el dia 21 d'octubre la tercera novel·la sota el títol de L'any de la plaga (Magrana).

El Víctor Negro és un treballador social que coordina l'atenció a gent gran sense gaires recursos. Fa uns mesos que l'ha deixat la nòvia, i encara no s’ha recuperat del tot. Les companyes de feina li volen buscar una nova companyia femenina, i ell les deixa fer amb resignació.
Tot transcorre lentament fins que una onada de suïcidis d'ancians dispara totes les alarmes. A les cases dels morts apareix invariablement un test amb una planta d'eucaliptus que despren una olor molt dolça. El més estrany es que els familiars semblen massa resignats davant d'una pèrdua tan tràgica. Les notícies en els mitjans de comunicació són confuses: un misteriós virus amb poder curatiu conviu amb una mutació molt agressiva de la grip A. La connexió a Internet desapareix, i els telèfons mòbils perden la cobertura. A la televisió reposen pel·lícules antigues. Tot és massa estrany, i Víctor Negro està decidit a esbrinar què passa.
L'any de la plaga és una novel·la amb ingredients de ciència-ficció, terror, misteri, catàstrofes i amor.