24/10/10

PROA PUBLICARÀ EL 2 DE DESEMBRE LA NOVEL·LA DE JOHN VERDON.

L'editorial Proa publicarà el proper 2 de desembre la novel·la Sé el què estas pensant de John Verdon. Un èxit editorial que arriba avalat per les importants vendes arreu del món i de les bones crítiques rebudes.

John Verdon ofereix un thriller psicològic ple de canvis i girs constants que capten l'atenció del lector en tot moment. Una novel·la de misteri sobre un criminal capaç de llegir la ment de les víctimes.
Un home rep una carta on li demanen a pensar en un número, qualsevol. Quan obre el petit sobre que acompanya el text, seguint les instruccions que figuren a la pròpia carta, s'adona en el que havia pensat que el número allà escrit és exactament. David Gurney, un policia que després de 25 anys de servei s'ha retirat al nord de l'Estat de Nova York amb la seva esposa, es veurà involucrat en el cas quan un conegut, el que ha rebut la carta, li demana ajuda per trobar el seu autor amb urgència. Però el que en principi semblava poc més que un xantatge s'ha acabat convertint en un cas d'assassinat que a més guarda relació amb altres succeïts en el passat. Gurney haurà de desentranyar el misteri de com aquest criminal sembla capaç de llegir la ment de les seves víctimes en primer lloc, per poder arribar a establir el patró que li permeti atrapar-lo.

2 comentaris:

Pili ha dit...

(Facebook)El llibre és molt bó..!!!

Carla ha dit...

Tot s'ha de dir que té bona pinta!!:)