26/10/10

COMENÇA LA SETMANA DELS PREMIS OCTUBRE 2010.

Arrenquen les activitats dels Premis Octubre 2010 que finalitzaran el 30 d'octubre amb la gala de lliurament dels premis literaris que organitza la Fundació Ausiàs March i l'Editorial 3i4.

Els actes d’aquesta setmana tindran la celebració de tres congressos i diferents activitats culturals;

*La novel·la negra també compta amb el seu espai amb el
XXI Encontre d'Escriptors Novel·la negra, novel·la social, que comptarà amb la presència de l'escriptor escocès Philip Kerr, Andreu Martin, Paco Camarasa, Alicia Gimenez -Barlett, Lorenzo Silva entre d'altres.

*El Congrés Internacional de Dones i Nacions, compatarà amb la professora Nirmal Puwar, de la Universitat de Londres, l'escriptora sahariana Zahra el-Hasnaui, l'activista nord-irlandesa Bronagh Hinds i l'antropòloga M. Àngels Roque.

*
El XIX Congrés de Mitjans Nous mitjans i noves pràctiques: joventut, informació i comunicació. En aquestes xerrades i conferències es parlarà del ciberperiodisme, les xarxes socials, i temes relacionats amb les comunicacions a internet.

A més d'aquestes activitats, La Setmana dels Octubre també comptarà amb concerts i recitals.
La setmana finalitzarà el dissabte 30 d'octubre amb el lliurament dels premis: Premi Andrómina de narrativa, 19 Premi d'assaig Jaume Fuster, 8 Premi de poesia Vicent Andrés Estellés i el 39 Premi de Teatre.