14/10/10

LES NOVEL·LES DELS DIARIS DE VAMPIRS ES PUBLIQUEN EN CATALÀ.

Despertar
L.J.Smith
Bromera

Es publica en català Despertar. el primer volum basat en la sèrie Diaris de Vampirs
Molt abans que Stephanie Meyer triomfés amb la nissaga de Crepuscle, als anys 90 es van publicar els llibres de vampirs de L.J Smith. Els seus diaris de vampirs van fer molt popular a l’escriptora nordamericana amb la publicació de tres trilogies i dues sèries totes caracteritzades per l’abundància d’éssers sobrenaturals i protagonistes joves
Ara l’editorial Bromera publica en català Despertar, basada en la sèrie de Tv3 Diaris de Vampirs que actualment emet els dijous al vespre.
Despertar és el primer llibre d’una sèrie de novel·les ambientades a Virgínia, a la fictícia localitat de Fell’s Church, i amb un triangle amorós entre tres joves. Damon i Stefan Salvatore són dos germans vampirs que tot i la centenària vida que els uneix, poc tenen a veure. Elena, una jove de 17 anys amb un futur social prometedor, es debatrà pels sentiments cap a tots dos. L’honestedat, l’atractiu i la bondat de Stefan capten la seva atenció, però hi ha alguna cosa en l’inquietant i perillós Damon que també l’atraurà. En aquest primer volum, però, la història se centra en l’arribada a l’institut de Fell’s Church d’un nou i misteriós alumne: Stefan Salvatore. Coincidint amb la seva arribada, En aquest moment comencen a succeir una sèrie d’assassinats que poc a poc relacionaran amb Stefan Salvatore.
Podeu llegir el primer capítol en aquest enllaç. El proper mes de novembre arribarà el segon títol.