22/10/10

EL MISTERIÓS UNAI SISET PUBLICA "SÚBSOL".

Subsòl
Unai Siset
Bromera
168 pàgines.

A partir d’una fotografia del metro de París, set escriptors agrupats sota es pseudònim d’Unai Siset, s’han plantejat el repte d’escriure un llibre conjunt.

Els autors de Subsòl són Pasqual Alapont, Manuel Baixauli, Vicent Borràs, Esperança Camps, Àlan Greus, Urbà Lozano i Vicent Usó. La particularitat de Subsòl és que els relats no van signats, com si es tractés d’un joc. De fet, el projecte, va començar la Setmana Santa de 2009 amb un misteriós correu electrònic que els convidava a participar en un joc literari.
A partir de set personatges que apareixen en la fotografia que Peter Turnley va fer en la línia 4 del metro de París, l'any 1979, els set escriptors han escrit sobre cadasqun d'aquests personatges.
L’editorial Bromera ha mantingut durant força setmanes l’incògnita sobre els escriptors participants d’aquest projecte i a través del bloc han realizat diferents jocs i endevinalles. Finalment ja sabem l’identitat dels autors dels relats que s’han unit sota el nom d’Unai Siset.

1 comentari:

Tirant al cap ha dit...

Desvelada la identitat dels components d'Unai Siset, els lectors poden continuar amb el joc: qui és l'autor real de cadascun dels relats? Un nou enigma en la curta traject`roia d'Unai!