1/10/10

AVUI ES LLIUREN ELS PREMIS BLOCS CATALUNYA 2010.

Més de 600 blocs escrits en català han participat aquest any a la tercera edició dels Premis Blocs Catalunya.
L'illa dels llibres, és un any més, un dels blocs finalistes a la categoria de Literatura després de superar una intensa primera fase de votacions populars.
El Centre de Congressos del Parc Científic i de la Innovació TecnoCampus Mataró-Maresme serà l'escenari avui divendres de l'acte de lliurament dels premis.
L'acte començarà a les 20.00 h. i l’acte serà presidit pel Molt Hble. Sr. Ernest Benach, president del Parlament de Catalunya, i Sr. Joan Antoni Baron, alcalde de Mataró.
Els Premis Blocs Catalunya estan organitzats per l'associació Stic.cat i els premis estàn dividits en deu categories: Bloc corporatiu, cultura, educació, esports, audiovisual, gastronomia, noves tecnologies, política, personals i literatura.
Després d'una primera fase de votacions populars per definir els 10 blocs finalistes de cada categoria un jurat decideix els blocs guanyadors seguint els criteris de disseny,estructura, continguts, periodicitat d'actualització, connectivitat o interactivitat amb els lectors.
El jurat d'aquesta tercera edició està format entre d'altres per: Ernest Benach, president del Parlament de Catalunya; Alícia Romero, tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Mataró; Judith Vives, periodista de Capgròs Comunicació; Miquel Duran, Comissionat 2.0 de la Universitat de Girona; Teresa Férriz, responsable del programa Lletra de la UOC; Anna Nogué, subdirectora de l'Agència Catalana de Notícies, ACN; Jordi Iparraguirre, director de la Fundació PuntCat; Albert Castellanos, president de Talència; Àlex Araujo, professor del Tecnocampus de Mataró; Xavier Verdaguer, CEO d'Innovalley; i Trina Milan, presidenta de STIC.CAT.
Un any més, es demostra la força, la qualitat i la presència dels blocs escrits en català
Podeu consultar la llista dels finalistes en aquest enllaç.