20/9/10

ALIANZA RENOVA LA SEVA COL·LECCIÓ DE BUTXACA

Els llibres de butxaca de l’editorial Alianza es renoven i ho fan després de 40 anys de vida i amb més de 1.500 títols publicats a la col·lecció de butxaca d'Alianza Editorial
Aquest mateix mes de setembre estaran en les llibreries cinc de les novetats d'aquesta renovada col·lecció: El arte de envejecer, d'Arthur Shopenhauer; 'Expresarse con acierto', d'Adelino Cattani; Levantad, carpinteros, la viga del tejado y Seymoor: Una introducción', de J.D. Salinger; 'Tiempos Difíciles', de Charles Dickens i 'El capital: Antología', de Karl Marx.
Fins a finals de l'octubre,es publicaran 'El cine según Hitchcock', de François Truffaut; 'El sol y el acero', de Yukio Mishima; 'El hombre que pudo ser rey y otros relatos', de Rudyard Kipling; 'El malestar en la cultura', de Sigmund Freud; 'Alicia en el País de las Maravillas', de Lewis Carroll o 'Cien preguntas básicas sobre la ciencia', d'Isaac Asimov. Com a novetats es publicaran properament; La música clásica: 101 preguntas fundamentales', d'Annette Kreutziger-Herr/Winfried Böning; 'El escarabajo de Wittgenstein', de Martin Cohen o 'Proceso a los economistas', de Roberto Petrini.
Segons han destacat fonts de l’editorial, la nova col·lecció de butxaca ha guanyat en "potència visual i llegibilitat" i s'ha millorat l'enquadernació i els materials utilitzats per a la coberta i interiors, fet que dóna com a resultat "llibres més flexibles i amables que en faciliten el transport i la lectura".
El guardian entre el centeno, de Salinger (que sortirà un altre cop al setembre) ha estat un dels llibres més venuts de la col·lecció de butxaca.
Els preus entre els 7,50 euros i un màxim de 13,50 euros per als textos amb un nombre excepcional de pàgines.

2 comentaris:

Andreu ha dit...

La butxaca de l'editorial Alianza és fantàstica. N'he comprat molts al llarg de la meva vida

Carme ha dit...

Ja tocava una renovació i fer els llibres més atractius visualment