4/9/10

EL SENYOR DE LES MOSQUES DE WILLIAM GOLDING AL VERSUS TEATRE

La novel·la El senyor de les mosques de William Golding ha estat adaptada al teatre de la mà del director teatral Abel Coll
Sota el títol de El senyor de les mosques 2.0 estarà en la cartellera del Teatre Versus de Barcelona fins el da 31 d’octubre.
El repartiment de l’obra compta amb set joves actors que no superen els 25 anys. La història ja és coneguda per la majoria del públic. Uns joves fills de bones famílies i que havien après a l'escola els principis bàsics de la bona educació naufraguen i sobreviuen en una illa solitària. Aquest canvi d’escenari farà que els joves visquin noves experiències i el seu caràcter es mostri cada vegada més violent.

L'obra i la novel·la parlen també de la necessitat d’adaptar-se a les circumstàncies adverses, les formes de repressió, l'autoengany, la violència, els anhels de superioritat, la submissió o prevalença de la raó, la por i la soledat.
El senyor de les mosques ha estat adaptada al cinema i malgrat publicar-se l’any 1954, encara contínua sent un referent de la literatura