23/9/10

L'EDITORA PATRICIA CAMPANA ANALITZA EL FENÒMEN GERÒNIMO STILTON

Les històries de Gerònimo Stilton són un èxit entre els lectors més joves. La clau del seu èxit han estat unes històries plenes d'aventures i el seu llenguatge directe amb una la lectura molt amena i dinàmica gràcies a la gran quantitat d’il·lustracions en clau d’humor i els jocs tipogràfics que acompanyen el text; i el seu protagonista, tot i ser un adult, és molt proper als nens, té defectes i virtuts i viu situacions humanes amb els quals s’hi veuen identificats.
Patricia Campana, l'editora responsable de l'àrea Infantil & Juvenil del Grup 62, ha analitzat per a L'illa dels llibres, l'èxit d'aquest ratolinet que fa vuit anys que va arribar a casa nostra procedents d' Itàlia que fins a data d'avui ha venut només en català un milió d'exemplars de totes les seves històries.
El proper més d'octubre sortirà al mercat el cinquè llibre del Regne de la Fantasia i al desembre al teatre Condal es representarà l'obra Gerònimo Stilton el musical sota la direcció d'Angel Llatzer.

2 comentaris:

Marta ha dit...

(facebook) si,gran exit i es curios com els nens i nenes no gaire grans busquen i entren a la llibreria demanant ja el que volen

Rocio ha dit...

facebook) El meu fill és un d'aquests!! I fins i tot té la seva signatura, que va obtenir a la Setmana del LLibre en català de l'any passat a Sant Cugat, ha, ha. I una foto. TOT!! (o quasi).