22/9/10

MÀRIUS SERRA REP UN PREMI PER "QUIETS"

L'Associació de Paraplègics i Discapacitats Físics de Lleida ha anunciat que premiarà l'escriptor Màrius Serra en la XIII edició del seu lliurament de premis pel seu treball a favor "de la normalització social de les persones amb discapacitat" en la seva obra 'Quiet', que va dedicar al seu fill.
Segons el jurat, 'Quiet' és un "magnífic exemple" de bones pràctiques en relació amb el compromís amb el col·lectiu que es promou des de l'associació.
El lliurament dels premis es farà dilluns que ve al rectorat de la Universitat de Lleida (UdL).
Per una altre banda , la pàgina web de Mou-te pels quiets realitza una subhasta de fotografies de personatges famosos com Albert Om, Nina, o el mateix Màrius Serra.
Podreu licitar per 23 fotografies de gran format signades pels seus protagonistes, per 2 il·lustracions de Miguel Gallardo (una d'elles un original de Makoki de l'any 78) i una obra del pintor Perico Pastor.
Tots els beneficis aniran a Nexe Fundació, Medalla d'Honor de la Ciutat de Barcelona, fundació que dóna atenció global als nens amb pluridiscapacitat i a les seves famílies des de fa més de 25 anys, per donar-los la qualitat de vida que mereixen.

1 comentari:

Neus ha dit...

Un premi merescut