16/9/10

ELIZABETH KOSTOVA PRESENTA ELS LLADRES DELS CIGNES A LA SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ

L’escriptora Elizabeth Kostova presenta avui la novel·la Els lladres del cigne a la Setmana del Llibre en Català en un trobada adreçada als seus lectors. Serà a les 19.00 al Parc de la Ciutadella de Barcelona.

Elizabeth Kostova va debutar fa cinc anys amb la novel·la L’historiador (Ed 62/Umbriel). Demostrava llavors la seva vàlua com a escriptora amb una història de misteri amb Dràcula com un dels protagonistes d’una novel·la que l’autora va trigar deu anys a escriure.
Ara ha publicat la segona novel·la de Kostova sota el títol de Els lladres del cigne. En aquesta ocasió la història és protagonitzada per un psiquiatra que viu dedicat a la seva professió i a la seva afició: la pintura. De sobte, la seva vida solitària i ordenada dóna un gir inesperat quan el cèlebre pintor Robert Oliver agredeix un quadre de la National Gallery de Washington i es converteix en el seu pacient.L’única explicació que és capaç de donar el pintor sobre el seu violent comportament és: «Ho vaig fer per ella.» Després, es nega a parlar i es dedica a dibuixar de manera obsessiva una dona atractiva vestida amb robes antigues.
A partir d'aquest moment comença un relat intrigant dosis de thriller.

1 comentari:

maria ha dit...

Fa bona pinta.