28/9/10

BARCELONA TINDRÀ LA BIBLIOTECA MÉS GRAN D'ESPANYA.

Un gran edifici de vidre de 18.000 metres quadrats acollirà a Barcelona, la biblioteca més gran d'Espanya. Avui la ministra de Cultura, Ángeles González Sinde ha presentat el projecte de la biblioteca que es començarà a construir al costat de l'Estació de França a partir del 2012.
La biblioteca tindrà uns 18.000 metres quadrats de superfície, serà construïda pel Ministeri i gestionada per la Generalitat, com ja ho són les de Girona, Lleida i Tarragona, i començarà amb un fons de 200.000 volums fins arribar al mig milió.
El pressupost inicial de l'obra puja a 37,4 milions d'euros i hauria d'executar-se en uns 36 mesos, pel que podria inaugurar-se oficialment el 2015.

9 comentaris:

Marta ha dit...

Ho tenim clar si ho ha de pa "Ministerio".

Marta ha dit...

Repeteixo: Ho tenim clar si ho ha de pagar el "Ministerio".

jordi MR ha dit...

Quina referència tant magnífica!...la més gran d'Espanya...Algun dia potser mirarem nord enllà on diuen que la gent és tant culta desvetllada i feliç...i llegeixen llibres!

Maria ha dit...

Magnífica notícia!! tot el que sigui apostar per la cultura i la literatura!

jomateixa ha dit...

Serà una cosa per veure.

mònica ha dit...

(Facebook) Ostres, una molt bona noticia!

Marta ha dit...

Fins que no ho vegi no m'ho creure

Inma ha dit...

(facebook)No en tenia ni idea! molt bé per la cultura!

Amenece cuando amanece ha dit...

(Facebook)los libros tendria que ser gratis para todo el mundo que todo el mundo pudiera comprar libros en el super al precio de comida para alimentar el cerebro y espiritu de forma saludable