1/9/10

L'OMBRA ALLARGADA DE L'AMOR.


L’ombra allargada de l’amor
Mathias Malzieu
Rosa dels vents/Mondadori
160 pàgines

L’escriptor i músic francès Mathias Malzieu publica L’ombra allargada de l’amor, després de l’èxit aconseguit amb
La mecànica del cor.
L’èxit de la mecànica del cor ha estat sorprenent a França i també a casa nostra. Fins i tot el cineasta Luc Besson vacomprar els drets cinematogràfics de la novel·la i la pel·lícula s'estrenarà pròximament
Ara Mathias Malzieu, segueix amb una història molt original on Mathias, un jove de trenta anys, acaba de perdre la seva mare. Mentre espera en el pàrquing de l'hospital al seu pare i a la seva germana, ocorre un fet insòlit: un gegant se li apareix i li anuncia «Sóc el gegant Jack, doctor en ombrología. Tracte a les persones afligides de dol administrant-los un tros de la meva ombra. Amb l'ombra es pot combatre el dolor i la mort».

Llavors Mathias haurà d'aprendre a utilitzar l'ombra protectora. Per a això, Jack li recomana el següent: «Utilitza l'ombra. Llegeix, somia, descansa, diverteix-te. No cedeixis a la desesperació. Utilitza els teus somnis. I si estan trencats, enganxa'ls! Un somni trencat ben enganxat pot tornar-se encara més bell del que era. Estima les coses, ets viu! I lluita sol: d'allà sortirà la teva força interior».
L'ombra allargada de l'amor és una història ben original de la má del francès Mathias Malzieu que a més d’escriptor és el vocalista del grup Dionysos, un dels grups més destacats del pop francès.

1 comentari:

Neguema ha dit...

No l'he acabat, però no m'està agradant massa... la mecànica del cor està molt millor que aquest!