18/9/10

COMENÇA LA 59a EDICIÓ DE LA FIRA DEL LLIBRE D'OCASIÓ ANTIC I MODERN.

El Passeig de Gràcia de Barcelona acull un any més la Fira del Llibre d’Ocasió Antic i Modern. Enguanya arriba la 59ª edició i oferirà al voltant d’uns 200.000 títols en exposició, entre els quals s’inclouen rareses i joies editorials.
La majoria dels expositors que participen a la fira formen part del Gremi de Llibreters de Vell de Catalunya i oferiran els seus llibres fins el dia 3 d’octubre. Aquest any l’historiador i escriptor Josep Termes ha fet el pregó de la Fira i Toni Catany, ha dissenyat el cartell d'aquesta edició. Cal destacar també l'exposició Fotollibres, als llibres de fotografia
A més de la compra de llibres, la Fira del Llibre d'Ocasió Antic i Modern també ofereix el seu Punt de Reciclatge Llibre Solidari, on els visitants podran cedir els seus llibres de segona mà i comprar-ne d’altres a molt bon preu. Els diners recaptats d'aquesta inicitaiva solidària aniran destinats a promoure l’educació d’infants de Moçambic, que porta a terme UNICEF.
La primera edició va recaptar 7.645 euros, que van ser lliurats a UNICEF per tirar endavant un projecte d’educació de nenes a l’Àfrica.