27/9/10

DEL 29 DE SETEMBRE A L'1 D'OCTUBRE LIBER 2010

El pavelló 1 de Fira de Barcelona, acollirà al voltant de 700 editorials procedents de 14 països en una nova edició de La Fira Internacional del Llibre Liber.
A més dels expositors, hi haurà uns 600 compradors convidats que hi assisteixen per "tancar negocis", 46 d'ells dels anomenats "grans compradors", per ser institucions com ara ministeris o biblioteques.
Durant els dies de celebració de la Fira es realitzaran més de 50 activitats amb jornades, tallers i debats sobre les noves tecnologies aplicades al sector del llibre, la internacionalització i l'ecoedició.
Els continguts digitals, els nous suports electrònics com l'iPad o els tablets i la promoció de publicacions a través del mòbil o en xarxes socials són alguns dels temes que marcaran les Jornades Liber. A través de nombrosos debats, professionals de la indústria editorial analitzaran al saló, que se celebrarà en el recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, les oportunitats que s'obren amb l'arribada del llibre del futur.
El 90% de les editorials espanyoles representades són o catalanes o madrilenyes. En conjunt, la indústria editorial espanyola suposa un 0,7% del PIB i ocupa directament o indirectament més de 30.000 persones.
Aquest any Puerto Rico és el pais convidat a Liber.
La Fira només està oberta als professionals del sector.